Trio Wanderer

Fredag den 26/7 kl. 19.30

Hempel Glasmuseum


Trio Wanderer


Haydn: Klavertrio No. 39, G-dur, Hob. XV/25, (Sigeuner)

Rachmaninov: Klavertrio nr. 1, g-mol, (Elegiaque)

Dvorak: Klavertrio nr. 4, op. 90, e-mol, (Dumky)

Mendelssohn: Klavertrio nr. 2, op. 66, c-mol

Fransk og frisindet verdenskunstTrio Wanderer får publikum helt ud på kanten af stolene i koncertsale verden over. Det er både de tre musikeres teknik og deres indføling og nærmest telepatiske samspil, der begejstrer og tryllebinder i Wigmore Hall, La Scala og Berlinerfilharmonien, på intimscener og i operasale.


Skønt Trio Wanderer er efterspurgt over hele kloden, skyldes navnet ikke hyppig rejseaktivitet, men er en hyldest til Schubert, mere bredt til den tyske romantik, der gennemsyres af vandreren som ledemotiv.


De tre musikere er fordomsfrie rejsende, der udforsker den musikalske verden i århundrederne fra Mozart og Haydn til vore dage.


Klavertrioen med det tyskklingende navn er fransk, og musikerne er alle uddannet på Conservatoire de Paris: Jean-Marc Phillips-Varjabédian på violin, Raphaël Pidoux, cello, og Vincent Coq, piano.


Musikerne har samarbejdet med kunstnere som Yehudi Menuhin, Christopher Hogwood og Charles Dutoit og indspillet 20 CD’er, hvoraf anmelderne fremhæver flere som normdannere.


Det er et af verdens absolut førende kammermusikensembler, du har mulighed for at høre i Glasmuseets koncertsal fredag den 26. juli.