Unge talenter

UNGE TALENTER


Anna Agafia Egholm, violin

Joachim B. Thomsen, fløjte

Tony Nguyen, klaver


PROGRAM:


F. Poulenc - Sonate for fløjte og klaver, FP 164

- Allegretto malincolico

- Cantilena: Assez lent

- Presto giocoso


S. Prokofiev - Sonate for fløjte og klaver

- Moderato

- Scherzo: Presto

- Andante

- Allegro con brio


Pause


F. Liszt - Fra Harmonies poètiques et religieuses "Bénédiction di Dieu dans la solitude"


J. Brahms - Sonate for violin og klaver nr. 3, d-mol

- Allegro

- Adagio

- Un poco presto e con sentimento

- Presto agitato


Anna Egholm
Joachim B. Thomsen

22-årige Anna Agafia Svideniouk Egholm er ikke bare en lovende violinist, der allerede har vundet nordisk solistkonkurrence, Concours International de Violon d'Avignon og en række andre konkurrencer i ind- og udland. Hun er også kunstskøjteløber på eliteplan og skuespiller, bedst kendt for sin rolle i TV-serien Max.

I maj har Anna spillet i Kronberg sammen med blandt andre Gidon Kremer, Christian Tetzlaff og Sir András Schiff.

I Hempels fine koncertsal kan vi glæde os til at høre hende sammen med 26-årige pianist Tony Nguyen, der også har vundet flere priser.

De to har tidligere spillet sammen ved en koncert i Asnæs. På Anneberg får de selskab af 23-årige  Joachim Becerra Thomsen, der i januar 2017 tiltrådte som  solofløjtenist i Los Angeles Chamber Orchestra, og dermed blev LACO's hidtil yngste solospiller.

»Solofløjtenist Joachim Thomsen, som har en distinkt og fortryllende smuk klang, fantastisk musikerskab og fremtoning, er et usædvanligt og vigtigt nyt medlem af orkestret,« sagde orkestrets musikchef, Jeffrey Kahane ved Joachim Becerra Thomsens tiltrædelse.

En koncert i marts blev da også anmeldt i helt lyriske toner: 'Aftenens højdepunkt var uden tvivl Joachim Becerra Thomsens enestående indsats, den smukke tone i hans træfløjte og en vitalitet, som smittede af på hele ensemblet.'