Gidon Kremer

Den verdensberømte violinist Gidon Kremer besøger Odsherreds Kammermusikfestival og Hempel Glasmuseum i selskab med

Giedre Dirvanauskaite, cello og

Yulianna Avdeeva, Klaver


Program:

Chopin: Klavertrio i g-mol, op. 8

Weinberg Klavertrio, op. 24

Weinberg: Sonate for violin og klaver, op 136b

Schubert Klavertrio nr. 2 i Es dur, op. 100forhøjede billetpriser


Musikken er hans hjem


Den verdensberømte lettiske violinist og dirigent Gidon Kremer er ikke bare en af tidens største musikere, men også en af den klassiske musiks mest markante personligheder. Den 71-årige kunstner, der har rødder i mange lande, giver stadig omkring 100 koncerter årligt over hele jorden og føler sig rigtigt hjemme ét sted - i de venskaber, musikken har skabt, såvel med komponister som med kollegerne i Kremerata Baltica.


I 1997 lagde Gidon Kremer grundstenen til Kremerata, der over de kommende år udviklede sig til et af verdens bedste kammerorkestre. Den position har ensemblet lige siden bibeholdt og har spillet koncerter i de mest eftertragtede koncertsale i verden.


På Odsherreds Kammermusikfestival bliver Gidon Kremer det absolutte topnavn. Og når han har valgt at spille for netop de 150 mennesker, som koncertsalen rummer, er det, fordi han finder, at Hempels Glasmuseum er et interessant sted at spille.


Med sig på Anneberg har Kremer den litauiske cellist Giedre Dirvanauskaite. Hun var fra starten fast medlem af Kremerata Baltica, hvor hun leder cellogruppen og har turneret i en trio med Gidon Kremer og Daniil Trifonov.


Denne aften i Hempels koncertsal er trioens tredje medlem en anden vidt berømt pianist, russiske Yulianna Avdeeva. Med førsteprisen i Chopin Competition 2010 vandt hun med ét slag vandt verdensry og har siden tryllebundet publikum med sin kunst, der kompromisløst er dedikeret til selve musikken og kombinerer klarhed, energi og elegance. Hun lader i enestående grad musikken ånde.


VIGTIGT OM BILLETTER

Billetsystemet på Odsbib.dk har et begrænset antal billetter til salg.

Hvis der meldes udsolgt her, kan der stadig være billetter på billettelefonen, 23802646


UDSOLGT ER IKKE ALTID UDSOLGT