Trio Copenhagen

ODSHERREDS KAMMERMUSIKFESTIVAL


Trio Copenhagen


Benedikte Thyssen, violin

Samira Dayyani, cello

Linda Dahl Laursen, klaverL.v Beethoven klaver trio op 70 Nr. 1

Allegro vivace e con brio

Largo assai ed espressivo

Presto


Pause


D. Shostakovich klaver trio No. 2 i e mol

Andante

Allegro con brio

Largo

AllegrettoTrio Copenhagen har, på trods af den relativt korte tid de tre musikere har spillet sammen i denne konstellation, allerede opført koncerter på de danske sommerfestivaller, i kammermusikforeninger, og også i Tivolis Koncertsal i København.

Der blev bl.a. skrevet:

" ..til aftenens koncert var deres bud på Schuberts store Klavertrio i b-dur, udtrykt med verve og ungdommelig entusiasme; strømmende og overgivent. Trioen formåede også at lade det hos Schubert så typiske vemod, som altid simrer i overfladen, komme godt til udtryk.. Pianisten havde et levende og opmærksomt spil, en mørkt farvet og syngende cello med en tilpas dybde og en virtuos violinist med et overordentligt godt detaljearbejde, specielt i sidste satsen.."

De tre musikere har hver især studeret hos anerkendte professorer i bl.a. Danmark, Sverige og USA, og har gennem årene haft deres musikalske virke ved bl.a. kammermusik, solokoncerter og symfoni- og operaorkestre.


Odsherreds Kammermusikfestival er en frivilligt drevet forening, hr lt arbejde udføres ulønnet. Du kan blive medlem. Klk her!