2000

ODSHERREDS KAMMERMUSIKFESTIVALKoncerter 2000


Den tiende Odsherreds Kammermusikfestival markerer samtidig vort 10 års jubilæum.


Efter et kort øjeblik med tilbageholdt åndedræt slår vi nu dørene op til et væld af musikoplevelser, hvoraf en stor del underbygger årets tema


Ludwig van Beethoven


Et tema, som længe har ligget i vores underbevidsthed som en selvfølgelighed. Nu bærer vi ham altså ind i det nye århundrede/årtusinde, samtidig med at vi markerer 10-året for festivalens beståen.


Vi fejrer det også ved at prøve en lidt anden struktur med mere hensigtsmæssige tidspunkter, som skulle give alle mulighed for at være med fra dagens første koncert, og så starter vi festivalen med en aftenkoncert - lidt mere festligt, synes vi.


Ellers er alt ved det gamle, og det vil sige: Højt kunstnerisk niveau, rimelige priser og god stemning - ikke blot af instrumenterne.


Som sine forgængere kan den kun blive til virkelighed takket være den velvilje, vi møder fra offentlige myndigheder, kunstfonde og lokale samarbejdspartnere, som år for år gør det muligt at gennemføre en kulturbegivenhed af dette format.

Ludwig van Beethoven

Odsherreds Kammermusikfestival er en frivilligt drevet forening, hr lt arbejde udføres ulønnet. Du kan blive medlem. Klk her!