Koncerter 2019

ODSHERREDS KAMMERMUSIKFESTIVAL


Koncerter 2019

Oplev alle koncerter 25/7 - 1/8 på Hempel Glasmuseum

Anneberg Stræde 2

4500 Nykøbing Sj


25/7 kl. 19.30

26/7 kl. 19.30

29/7 kl. 19.30

30/7 kl. 19.30

31/7  kl. 19.30

1/8  kl. 19.30

2/8  kl. 19.30
Festivalen indledes med Ensemble Storstrøm, der udforsker forskellen mellem franske og tyske komponister født på samme tid.

Den franske Trio Wanderer er en klavertrio i verdensklasse, der kommer med musik af Haydn, Mendelssohn, Dvorak og Rachmaninov..

I verdensklasse er også blokfløjtespilleren Michala Petri og vokalensemblet Theatre of Voices, som kommer med et spændende nordisk program

Cellisten Andreas Brantelid og pianisten Søren Rastogi spiller nogle af cellolitteraturens sværvægtere

og vi gentager succes'en med en koncert med unge talenter. Klarinettisten Jonas Frølund kommer i centrum i den koncert.


Vi skal høre to af vores bedste sangere, sopranen Elsa Dreisig og barytonen Bo Skovhus. Sammen med pianisten Christian Westergaard opfører de Hugo Wolfs Italienisches Liederbuch. En samling fantastiske, inderlige og morsomme sange, hvor de to solister konstant spiller ping-pong med hinanden i gensidigt drilleri.


Festivalen afsluttes som vanligt i naturskønne omgivelser med operakoncert i Klint Kalkbrud, lige på kanten af Kattegat.Men det er ikke nok med det. Som koncertgænger får

man adgang til Hempel Glasmuseum i den spektakulære bygning som J.C. Hempel byggede i 1965 til sin store samling af antikke glas. Museet er i dag ikke bare gamle glas, men også et vigtigt udstillingsvindue for den nyeste glaskunst.  Koncerterne finder sted midt i udstillingen i den imponerende sal med udsigt over Isefjorden. 


Odsherreds Kammermusikfestival er en frivilligt drevet forening, hvor alt arbejde udføres ulønnet. Du kan blive medlem. Klk her!