Opera i Klint Kalkbrud

ODSHERREDS KAMMERMUSIKFESTIVAL

 

Opera i Klint Kalkbrud

 

Frederikke Kampmann, sopran

Petter Wulfsberg Moen, tenor

Lars Møller, baryton

Søren Rastogi, klaver

 

opfører et fyldigt uddrag af Donizettis Elskovsdrikken.

 

I Klint Kalkbrud er operaoplevelsen håndholdt.

Solen er den eneste belysning og kalkbruddets akustik sørger for, at sangerne kan høres.

 

Kom gerne i god tid og tag madkurven med.

 

Hvis det skal være både nemt og lækkert, kan du købe din madkurv hos "Det Vilde Køkken" i Klint.

http://detvildekoekken.com/

I tilfælde af dårligt vejr flyttes koncerten til:

Den Danske Scenekunstskole

Annebergparken 22

4500 Nykøbing Sj.

 

Hold øje med denne side.

Frederikke Kampmann
Lars Møller
Petter W. Moen
Søren Rastogi

Elskovsdrikken i kalkbruddet

Sopranen Frederikke Kampmann og barytonen Lars Møller har begge tidligere prøvet kræfter med Donizetti's komiske opera Elskovsdrikken med Den jyske Opera; Lars Møller som den bryske og myndige sergent Belcore, der kun lige er ved at kapre Adina, som jo falder for bondeknøsen Nemorino.

 

Frederikke Kampmann, der tidligere har haft rollen som Adinas veninde, Giannetta, synger nu Adina selv. Frederikke Kampmann er en af landets mest talentfulde unge sopraner, med engagementer både herhjemme og i Wien, hvor hun pt. bor. Dér har hun sunget Lucia i en anden Donizetti-opera, Lucia di Lammermoor, Despina i Mozart's Cosi fan tutte og senest Violetta i Verdi's La Traviata. Sin debut havde hun som Euridice i L'Orfeo, og i 2011 sang hun Joanna i Sweeney Todd. Frederikke har også sunget sopranpartiet i Mozarts Requiem og i Carmina Burana.

 

Lars Møller har været med i solistensemblet på Nationaltheater Mannheim siden 2007, hvor han bl.a. har sunget titelrollen i Eugen Onegin, Figaro i Barberen i Sevilla og Marcello i La Bohème.

Rollen som Nemorino bliver sunget af den unge norske tenor Petter Wulfsberg Moen, der allerede har haft engagementer på både Det kongelige Teater og Den norske Opera & Ballett i bl.a. Carmen og Figaro's Bryllup. Til januar kan han opleves i Benjamin Britten's Billy Budd på den norske nationalescene.

Som tidligere år bliver løjerne styret af pianisten Søren Rastogi med stort musikalsk overblik og stærkt nærvær på scenen. Søren Rastogi er en af de mest interessante pianister herhjemme og meget efterspurgt ved koncerter og festivaler.